Header image  
   
 
 

Servicii de pază

VMV SECURITY pune la dispozitie logistica si agenti de securitate pentru:

 1. paza umana
 2. control acces
 3. dispecerizare si supraveghere video
 4. paza obiective in post fix sau mobil, indiferent daca aceste posturi sunt localizate la sedii de institutii private sau de stat,asociatii de locatari
 5. parcuri
 6. institutii de invatamant
 7. centre comerciale
 8. baze sportive
 9. hoteluri si restaurante
 10. depozite pentru materiale de constructii sau magazine si alte puncte de desfacere si vanzare

In ce consta?
Prin serviciu de paza se intelege, conform Legii 333/2003:

 1. paza proprietatii impotriva accesului neautorizat sau a ocuparii abuzive
 2. paza proprietatii impotriva furturilor, a distrugerilor, incendiilor, precum si a altor actiuni producatoare de pagube materiale
 3. detectarea substantelor, armelor, explozibililor sau a materialelor de orice natura care pot provoca o paguba
 4. paza proprietatii intelectuale
 5. paza mediului inconjurator
 6. furnizarea catre autoritatile competente a informatiilor legate de incidentele aparute in timpul activitatii de paza

Activitatea societatii VMV SECURITY acopera o gama de servicii specializate pentru siguranta persoanei.

PROTECTIE SI GARDA
VMV SECURITY este licentiata de catre IGP sa presteze servicii de paza a obiectivelor, bunurilor si valorilor , sa ofere consultanta si sa desfasoare activitati de invatamant.
Personalul de paza al firmei este dotat cu uniforme, echipament de protectie si insemnele distinctive ale VMV SECURITY pe care le poarta in timpul executarii serviciului. In dotarea agentului de paza se afla armament si munitie de razboi , bastoane de cauciuc/tomfa, spray lacrimogen si alte mijloace de aparare in raport cu importanta obiectivului, a bunurilor si valorilor pazite si cu avizul politiei.

PATRULARE
Pentru a oferi clientilor nostrii si mai multa siguranta, punem la dispozitia acestora serviciul de patrulare si vizualizare obiectiv monitorizat. Astfel, periodic, obiectivul este vizitat de echipajele de interventie care verifica obiectivul. Actiunea de patrulare si verificare a obiectivului se cuantifica prin etichete autocolante de verificare pe care este trecuta data si ora verificarii obiectivului.

CONSULTANTA

Functie de solicitarile venite din partea clientilor, VMV SECURITY acorda servicii de consultanta referitoare la intocmirea de analize, evaluari si rapoarte asupra riscurilor la adresa securitatii persoanei, proprietatii sau mediului, precum si asistenta cu privire la domeniile de activitate ce fac obiectul Legii 333/2003 privind paza obiectivelor.